Mina appar och behörigheter

Om funktionen Mina appar

Med funktionen Mina appar kan du optimera lagringsutrymmet och kontrollera potentiella säkerhetsrisker på din enhet.

I avsnittet Behörigheter i fönstret Mina appar kan du hantera behörigheter du har beviljat program som är installerade på din enhet.

I avsnittet Appar i fönstret Mina appar kan du visa en lista över program som är installerade på enheten (utom systemprogram och Kaspersky-appen), se vilka appar du inte använder, avinstallera dem och frigöra utrymme på enheten.

I det här avsnittet

Analyserar installerade appar

Visningstillstånd